23 juli 2024

kunstof leiding ontstoppen


wij hebben op dit moment wat last van verstoppingen kan hiervoor nieuwe kunstof leiding worden geplaatst het gaat om hyphocloride leiding offshore
shift 1 gemiddeld 35 jaar. Het verstoppen gebeurd door de vorming van bezinksel………. meer lezen

Dat ontstaat door de wisselwerking met kalk en andere stoffen in het zeewater. Hier is niet veel aan te doen, voor het medium wordt geinjecteerd zou je een filter kunnen plaatsen. Maar deze moet je dan wel zeer regelmatig schoonmaken. Beste remedie is regelmatig doorspoelen van het systeem. Ik stel voor om hier vaste tijden voor in te stellen. Als dit bezinksel gaat stil staan vormd het al snel een harde koek die alleen nog mechanisch te verwijderen is. In het ergste geval moet de leiding worden vervangen. Ik stel voor dit te laten doen door een deskundig persoon.