1 januari 2021
Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

 

Bas (19) Fosfor P, te gebruiken als black light? lees meer over deze vraag.
 

Fosfor P


Functies
Sterke Botten en Tanden ;
Groei en Onderhoud van de cellen ;
Metabolisme Koolhydraten ;
Benodigd voor normale nierwerking.

Symptomen bij Tekort
Achterblijvende groei ;
Zwakker botten ;
Vermoeidheid.

Verhoogde Werking bij
Vitamine D ;
Vitamine A ;
Kalium.

Behoefte verhoogd bij
Sport ;
Zwangerschap ;
Borstvoeding.

Bronnen
Dierlijke Bronnen :
kaas, eierdooiers, lever

Plantaardige Bronnen :
cola, noten, peulvruchten, pompoenpitten, pure chocolade, sesamzaad, volkorenbrood, zilvervliesrijst, zonnebloempitten


Dus ik geloof niet dat dit licht geeft, ik denk dat je in de war bent met een andere stof. Ik zou niet te veel experimenteren met vreemde stoffen, zolang je de uitwerking hier niet van weet. Op deze site staan wat leuke stoffen die je daar voor kunt gebruiken. Fosfor P krijgen we dus dagelijks binnen via ons voedsel. De stof die je wilt gebruiken reageert dus wel zodanig dat het licht geeft in het donker? Of alleen met Black light? Hier bestaan verschillende uitvoeringen van, als je echt leuke dingen wilt kijk dan eens op de site van Conrad. Hier vindt je rijk assortiment op het gebied van black light. Maar als je niet weet waar het poeder echt uit bestaat, zou ik het niet gebruiken. Veel plezier met de versieringen.