31 december 2020

achtbanen–> martelbanen of plezier

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Achtbanen, iedereen gaat er met een ander blik naartoe.
Sommig worden al misselijk als ze er alleen maar naar kijken, maar hoe komt dat nu eigenlijk?
Achtbanen zijn er voor bedoelt om onze organen alle kanten van ons lichaam te laten zien, maaaaar is dat nu juist wel goed voor het lichaam??
dus mijn vraag is?
wat kan een lichaam aan qua G-krachten??


Meer dan je denkt, belangrijk is dat het niet op 1 punt gebeurd, maar goed verdeeld. Verder lezen………………

Het menselijk lichaam kan heel wat hebben. En ja, de ene vindt het leuk en de andere gruwd er van. Maar dat is natuurlijk ook maar hoe jouw bovenkamer er naar kijkt. Als je van tevoren jezelf al een beetje gek maakt, zal het effect daarna nog groter zijn. En er zijn natuurlijk ook nog wat puur lichamelijke dingen. Als jou evenwichts orgaan goed werkt, zal je sneller last hebben van misselijkheid, dan als dit minder goed werkt. Je zou denken andersom, nee dus!


Als je ervoor veel (te) gegeten hebt, en misschien wat alcoholische versnaperingen tot je genomen hebt. Is het nog sneller gedaan met de lichamelijke gesteldheid. Het best kan je dus maar alles over je heen laten komen, en zo veel mogelijk ontspannen. En vooral denken wat vindt ik dit leuk!!


Wat de G krachten betreft, een gezond persoon kan met gemak wel 5 G verdragen. En het zijn steeds afwisselende krachten, en dan nog het meest recht op het lichaam gericht. Kijk als je net een dag uit het ziekenhuis bent ontslagen, zou ik het niet aanbevelen. Zwangere vrouwen die nog zo’n 14 dagen te gaan hebben tot de bevalling. Zou ik ook af raden. Het is natuurlijk ook een stukje boeren verstand!


En ja vindt je het gewoon niet leuk, niet doen!