5 januari 2021

Parkinson en de maatschappij

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Het is de bedoeling dat we een artikel schrijven voor ANW over een ziekte, in dit geval Parkinson. Nu heb ik gekozen voor een maatschappelijke invalshoek. Tot dusver geen probleem, maar nu moet ik aangeven wat voor invloed de samenleving heeft op de ontwikkeling van de natuurwetenschappen en aangeven hoe de ontwikkeling heeft plaats gevonden. Maar dat laatste heeft toch niets te met de maatschappij?


Antw.: Natuurwetenschappen is een breed begrip. (Lees meer…..)

Ik denk dat je het meer moet zoeken in de richting van het verbeteren van medicijnen en eventuele hulpmiddelen voor parkinsonpatienten. Hierdoor is het maatschappelijk dragelijker voor patient en omgeving. De ontwikkelingen in de techniek en chemie gaan door. Zoals bijvoorbeeld een nieuwe apomorfinepomp voor de patienten.


Veel meer weet ik jou niet te vertellen over dit onderwerp. Maar misschien zijn er andere lezers die dit wel kunnen.


Dus bij deze: Uw reacties graag onder opmerkingen.


Dank u.