4 januari 2021

Tandpasta strepen

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Gast: tandpasta
Graag zou ik willen weten hoe ze precies de tandpasta van aquafresh zo mooi in de tube krijgen.
als ik namelijk een nieuwe tube koop, dat zilverfolie eraf haal en dan knijp komen die 3 kleuren perfect naar buiten in de juiste hoeveelheid etc. terwijl die tube niet rond, niet vierkant maar gewoon een eigenlijk een vreemde vorm heeft.
hoe doen ze dat ???  Tja, niemand snijd een nieuwe tube open. Anders hadden we het wel geweten. Maar lees “verder” hoe doen ze dat………….

Aan de bovenkant van de tube zit een reservoir (bel)  met ??n kleur pasta. Aan de binnenkant van de tube zitten kleine sleufjes die naar de voorkant van de tube lopen, Zodat de kleur regelmatig naar buiten wordt geleid. Als je nu in de tube knijpt, komt de eigenlijke pasta gelijkmatig met de mooie strepen naar buiten. Als de tube zo goed als leeg is gaat het mis, maar dan hebben de meeste mensen de tube al weggegooid.


Nu niet vragen hoe ze dubbelvla in een krijgen h?. 


Martin