5 januari 2021

Hoe maak ik mijn eigen zwembad?

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Met de hedendaagse hitte zou ik graag willen weten hoe ik mijn eigen zwembad zou kunnen bouwen? Zonder dat ik daar een zwembad van rond de 1500 euro voor moeten kopen en het advies om een plastic zwembadje te kunnen kopen is niet echt toereikend. Ze zijn tenslotte allemaal al uitverkocht op de kleine kinderbadjes na misschien. Een gat graven in mijn achtertuin lukt nog wel, maar hoe dan verder? Ik hoop dat jullie een paar goede tips voor mij hebben?


Tsja, ik heb wel wat in gedachten…… lees verder.

 

Het moet natuurlijk snel gebeuren, anders hoeft het niet meer. En we willen natuurlijk dat jijzelf de held bent die dit voor elkaar bokst. Wat dacht je hiervan; Stel je vindt op zolder, of iemand anders zijn zolder een oude bungalow tent, eentje van die zullen we toch niet meer gebruiken voor tent. Vooral de hoek stukken zijn belangrijk. 


Gereedschap; zaag, duk tape, vijverfolie, eventueel vijverfolie lijm.  Kijk hoeveel mensen gaan nu een gat graven voor het van een vijver? Nou ik kan je verzekeren die kan je op ??n hand tellen. Dus dat is zeker nog op voorraad. Bepaal hoe groot je de “vijver” sorry zwembad zal maken naar gelang de bungalow tent afmetingen. Snel je naar een tuin centrum, en koop daar de folie en lijm. Misschien hebben ze ook de duktape wel. Nou ja je voelt hem al, bouw het frame in elkaar met de stokken en de tape, voor de scherpe randen en versteviging. De vijverfolie ruim nemen, en plak deze met de duktape of lijm deze ruim over de rand heen. Maak hem niet te hoog, anders lig je er snel naast. Dek hem avonds af, want de muggen leggen hier graag eitjes in, heb je dat weer. Ververs op tijd het , want je weet kleine kinderen ……..  


Denk om de veiligheid, scherm alle scherpe delen goed af. Laat kinderen niet alleen in het “zwembad” ververs op tijd.  Veel zwem plezier….