5 januari 2021

Opleiding natuurkundige.

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

wat voor opleiding moet je volgen om een natuurwetenschapper te worden?


Een opleiding ‘natuurwetenschapper’ bestaat naar ons weten niet. Dat komt vooral omdat ‘natuurwetenschappen’ een heel breed gebied is. Van chemie tot aardrijkskunig gebied is het allemaal natuurwetenschappen. Er zijn op deze site wat artikelen wat natuurwetenschappen zijn.

 wat houdt het begrip natuurwetenschappen precies in?


 De verschillende takken van Natuurwetenschappen.
 Wat zijn Natuurwetenschappen.


Hoe dan ook het begint allemaal met de basis. Om een echte wetenschapper te zijn op academisch gebied heb je een vwo + universiteits diploma nodig. Dat wordt dus doorwerken !


Zonder deze kan je ook prima onderzoeker of wetenschapper zijn (zo voelen wij ons ook wel een beetje) maar het blijft een feit dat de meesten mensen die echt dingen ontdekken op die gebieden eerst heel veel en lang hebben gestudeert, en erbij hebben gewerkt. Soms ook heel lang voor weinig geld. Echt zwoegen dus !