3 januari 2021

verzamelvragen

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Hier een samenstelling van vragen die al eens zijn beantwoord. Of elders te vinden zijn. Boven in de zoek machine kan al heel veel worden gevonden, gebruik eerst deze voor je een vraag stel. Lees verder voor deze verzameling van antwoorden.

schoolwerkje

wie vondt de elektrische motor uit en hoe werkt die? Zie hier meer: elektrische motor


magnetisme

hallo,

mijn naam is Ivonne, en voor het vak Natuurkunde moeten wij een bedenken, dan weet ik wel ongeveer welke richting ik uit wil, en dat is magnetisme, maar ik kan me hier maar moeilijk een experiment bij bedenken, zou U wat suggesties kunnen sturen naar het volgende emailadres: ivonneleeyen@hotmail.com,
alvast hartelijk bedankt!

groeten ivonne


Hallo Ivonne, ik wil je best helpen maar ik heb alleen maar een adres als gast staan. Ik heb wel wat idee?n voor je, dus plaats je vraag nog eens met een adres, (e mail) of wordt lid, dan ben je altijd te bereiken.


Aansluitingen voor LED’s en schakelaars op de kast

..kan iemand me SNEL uitleggen wat dit inhoud??? kKan ’t anders niet vinden op GOOGLE..

Sorry, maar we moeten wel weten waar het over gaat. Stuur hem nog eens in en vertel waar je mee zit.


hoe wordt een verbruiksmeter een opbrengstmeter

Is het mogelijk de uitkomst van een energiekostenmeter zoals bv de EKM 265 van Conrad, welke de verbruikte aangeeft, om te draaien naar het meten van de geleverde energie door bv ?
http://www1.nl.conrad.com/scripts/wgate/zcop_

Deze vraag kan je stellen aan de conrad technische ondersteunig. Kijk maar op de site, je kan ze ook bellen.


Wat is de theorie achter onweer?

Het is bekend dat onweer een hoop gedonder en licht geeft, maar waar komt dat gedonder vandaan, en men zegt wel eens dat de bliksem van beneden naar boven gaat in plaats van andersom, zoals het in principe lijkt. Ik zou graag willen weten wat de theorie hier achter is.


Zoek eens op onweer op deze site, er is al veel over geschreven.