1 januari 2021
Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Eeeeeeeeej,
Ik heb voor het vak Algemene Natuurwetenschappen de opdracht gekregen om een maancyclus te tekenen. Ik moet de baan van de maan en hoe ie eruit ziet in een paar tekeningen verwerken (ongeveer 10?15). Mijn vraag is of jullie zoiets zouden kunnen . En zo ja, zouden jullie dat dan willen doen?
Alvast bedankt,
Hugo van A.


Hallo Hugo, wat staat er nu boven aan de pagina? We maken geen huiswerk. Kijk nu eens naar buiten, bijna volle maan. Verder lezen…….

En je weet ook waar de is onder gegaan. Beeld je eens in hoe dan de draaid. Teken hoe de maan er nu vanavond uit ziet. Kijk gedurende een paar avonden, en zie dan of de maan groter of kleiner wordt. Dan kun je wel een beetje indenken wat de volgende plaatjes zullen zijn. Zoek op deze site op “maan” dan heb je wat hulp. Ik dit is wat jou leraar graag ziet, dat je nadenkt hoe het werkt. Daarna kun je altijd op deze site de nodige info inwinnen.


Martin