31 december 2020

Behoud van energie/masse onzin?

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Is er iemand die weet hoe de kunstenaar heet die met behulp van een aan toonde dat de wet van het behoud niet klopte. Hij is ongeveer een jaar geleden bij barend en van dorp geweest. Ik meende dat het een belg was, maar dit weet ik niet zeker.

Het experiment bestond uit een metalen object in een bak met .

Ik ben ook opzoek naar zijn website

Als iemand hier iets over weet, laat het me alsjeblieft weten


 


Er staat mij nog vaag iets van bij. Het is echter nog nooit aangetoond dat de wet van behoud van energie niet zou kloppen. Er kan namelijk niet iets, uit niets onstaan en omgekeerd kan iets, niet oplossen in niets. Voor zover ik het me kan herinneren, klopte het verhaal van die belg ook niet, voor wat betreft de energiewetten. Volgens mij was het ongeveer een idee wat ook op deze site van Albert staat.


Een website heb ik niet kunnen vinden, maar als iemand het wel weet: stuur levi ff een mail.


**arjen**