5 januari 2021

snelheid van de Big Bang

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

De big Bang heeft geloof ik 15 miljard jaar geleden plaatst gevonden. Toen is het heelal in 3 seconden gevormd. Maar als licht de maximale snelheid is hoe kan het heelal dan zo snel zijn ontstaan ??


Ik denk het zo was dat het licht er nog niet was. Zo van hij zij licht en er was licht, dit gebeurde als tweede toch? Lees meer……………


Ja daar had je niet van terug h?’


Maar alle gekheid op een stokje, voor de mensen die het bovenste willen geloven prima hoor. Maar ik denk dat je het anders moet zien. Alle sterren en planeten om ons heen verwijderen zich nog steeds van ons vandaan. Houd in dat het heelal nog steeds aan het ontstaan bezig is. Dus na de big bang, waar we van aannemen dat dit gebeurd is. Werd alle materie in het rond geslingerd. Waarna het langzaam begon af te koelen en vormden zich sterren en planeten. Dus niet zo van flits……… wat is dat?!, nou dat is het heelal! 


Daarom zijn alle sterrenwachten nog steeds bezig om nog verder te kijken in het heelal, om het ontstaan beter in beeld te krijgen. Maar nogmaals, het zijn aannames. Maar dat deed men met meer dingen, en kwamen daarna toch aardig bij de waarheid. Op de afdeling ruimtevaart op de site staat nog heel veel meer beantwoord. Klik hier: ruimtevaart sterren en planeten