5 januari 2021

medisch

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

medisch
Ik heb snachts een verhoogde lichaamstemperatuur: tot bv 38.9 of 39 of hoger en voel me ziek. tegen de ochtend is het weg.
ik heb de zkt van Parkinson en iedereen schuift alles daarop.
Anneke B

Tsja, we zijn geen medische site maar lees meer…..

Ik heb de vraag voorgelegd aan onze medic, misschien kunt u met deze klachten naar een site die meer weten op dit gebied. Maar de volgende dingen werden opgenoemd:


Leeftijd en , is er gewichtsverlies. hoe is de ontlasting, extra urineren, huiduitslag, jeuk, extra transpiratie op bepaalde plaatsen. pijn? zo ja, om  waar wat voor soort pijn.  constant. mild, koliek achtig,  misselijk, diarree, behoefte om meer te drinken.  reageert de koorts op bijv aspirine of paracetamol.


Het is niet zomaar even iets waar je naar kunt verwijzen, Suikerziekte, bepaalde vormen van tuberculose, malaria, bepaalde parasitaire ziektes. Maar misschien kunt u met het invullen van de vragen op de volgende site terecht. Er is ook een Forum, misschien daar meer mensen zijn met deze klachten.


Parkinson website


Parkinson vereniging


NW team