1 januari 2021

vlakbank aansluiting

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Gast: Ik kom er niet uit!!!

Hallo, ik heb een vlakbank gekocht op krachtstroom. Ik heb een krachtstroomaansluiting maar deze bestaat maar uit 4 draden , zwart, blauw en bruin. Op de vlakbank zit echter een stekker met 5 pinnen dus voor 5 draden hoe kan ik dit aanpassen? Nu reageert de motor niet.

Tsja, het is altijd teveel of te weinig in dit leven he? Maar het is niet al te moeilijk, lees meer……


Uw vlakbank heeft zo te horen Aarde (natuurlijk) R  S  T  + Nul  En de nul ontbreekt dus aan de wand contact doos. Twee mogelijkheden de nul zit wel in de doos maar is niet aangesloten. Dan is het een kwestie van een passende contact doos kopen en alsnog de nul aansluiten.


Mogelijkheid twee is minder; nul komt wel uit de meterkast maar is niet aangesloten op de kabel die naar de werkplaats gaat. Dan eveneens de nul aansluiten op deze kabel. En aanpassen in de werkplaats. Heeft de kabel maar 4 draden, ja je begrijpt, andere kabel.


Komt er helemaal geen nul uit de meterkast? Dan even bellen met de leverancier en eventueel een installateur om dit alsnog te laten aansluiten.


Ik hoop het de eerste mogelijkheid betreft……….


Succes!