inslikken kogel uit kogellager

Polly Translate

Sam, Voor mijn school ben ik bezig met een project om mensen bewust te van het traject dat het voedsek door je lichaam aflegt. hiervoor wil ik een stalen kogel (8mm) uit een kogellager inslikken en dan met een metaaldetector de kogel volgen…
Mijn vraag is het schadelijk om dit door te slikken. Ik heb al een proefpersoon gehad en die heeft hem al uitgepoept na 50 uur. De kogel was helemaal zwart geworden.(aangetast) Kan dit kwaad? Of kan de kogel blijven hangen ergens in je lichaam?


Ehh, wat denk je zelf Sam? Natuurlijk is dit niet de bedoeling. Doe het dan ook niet ! De kans dat een dergelijk object terechtkomt op plekken waar het niet bedoel is is groot. Er is zat litteratuur over het pad dat voedsel doorloopt in het lichaam, en hele studies met simulaties gemaakt. Lees meer …

 


Het is NOOIT de bedoeling om met eigen of andermans lichaam te expirimenteren zonder degelijke medische begeleiding.


De volgende link bevat een animatie van het voedings centrum die al dat ge-expirimenteer van jouw overbodig maakt. Gebruik het zou ik zeggen.


http://www.voedingscentrum.nl/spijsvertering/spijsvertering.html