1 januari 2021

nulpuntsenergie profielwerkstuk

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

LS,

Eenmaal in de 6e klas, gaan wij ons profielwerkstuk over nulpuntenergie houden. Het lijkt ons leuk om dit in vorm van een te doen. Lange tijd zijn wij al op zoek geweest naar enige vormen van uitvoerbare experimenten, maar zijn op niets uitgekomen. Wij mailen u dan ook met de vraag of u evntueel suggesties heeft en/of relaties hebt die ons kunnen helpen (bv het bijwonen van een experiment?)

Bij voorbaat (heel) veel dank.

Hartelijke groeten,

Bob Vlekke en Eva de Vette (17 jaar )Antw.: Hallo Bob en Eva, laten we eerst eens proberen uit te leggen wat nulpuntsenergie nou echt is. (Lees meer…….)

De natuurkundige betekenis van nulpuntsenergie is de hoeveelheid die een molekuul bezit bij nul Kelvin. Hier valt verder weinig mee te experimenteren of andere dingen mee te doen.


Een mooi nieuwtje over nulpuntsenergie staat op : http://frontpage.fok.nl/news.fok?id=30795


—————————————————————————


Ik begrijp uit jullie vraag dat je de nulpuntsenergie bedoelt die sommige “geleerden” oftewel semi-intellectuelen ook gebruiken als een naam voor de zogenaamde oerenergie, hiermee zou men beter en gezond kunnen worden enz……… het zoveelste middel om de mens een poot uit te draaien. Kijk ook eens op:  aardstralen


Je hoort het alweer, deze volslagen misplaatste uitleg door onze medemensen die zichzelf in de spirituele wereld dokters en wetenschappers noemen.(kijk en lach of huil bij deze onzin :  http://www.vanature.nl/tachyon.html  )Ik kan mezelf ook een titel geven als doctorandus of ingenieur. Maar dat ben ik niet en die andere gasten die deze termen bedenken al helemaal niet.


—————————————————————————


Veel plezier met jullie werkstuk en de groeten aan de leraar 🙂