31 december 2020

Graanopbrengsten.

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly


Graanopbrengsten.

Hoeveel kilo graan kan er van een graanveld van een hectare groot gehaald worden?Kijk als het zelf broodbakken niet ver genoeg gaat je het groter aan. Ik kan dat altijd waarderen. 


Maar lees meer………….

Ik heb aardig wat sites gelezen, en van het een komt het ander. Maar goed het schijnt dat een opbrengst van 4,5 ton /ha een beetje magertjes is. Maar op een andere site kwam ik het bedrag van 11,3 ton/ha tegen, dit werd als zeer goed bestempeld. Dus ik denk dat je het hierin een beetje moet zoeken.


Zie ook de twee sites die ik hieronder heb afgebeeld, harry farm site is echt leuk gedaan, verslag van bijna dag na dag. Wat ik ook tegenkwam was ” graan circels ” Je wilt niet weten wat hier allemaal over geschreven is. We zijn dan wel een feitensite, en niet te zweverig maar hier is toch heel wat over te doen. Binnenkort meer hierover. Maar zie nu alvast een goede site hierover.


lucypringle graan circels


Studenten site landbouw


www.harrysfarm.nl  Leuke site van een bedrijf.