4 januari 2021

perpetuum mobile

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

perpetuum mobile
hallo ik ben freak
ik heb een paar vraagjes voor julie
als het mogelijk is stuur zo vlug migelijk terug
wat is een prpetuum mobile
is dit fysisch mogelijk
zou er daar een voorbeeld van gegeven kunnen worden aub
en zoniet waarom niet
en kun je mij dit dan ook uitleggen

Hallo Freak, je had je zelf al veel moeite kunnen besparen door op het zoekveld boven op de pagina te zoeken op deze site. Lees meer…..

 

Er is al heel veel geschreven op deze site over dit onderwerp. Maar goed waar het eigenlijk op neer komt is het volgende:

Men (mensen) zijn al eeuwenlang bezig om een onuitputtelijke bron van te vinden door middel van een eeuwig durende beweging. Echter laten de wetten van de natuurkunde dit niet toe. Om energie te verkrijgen moet je altijd van het een naar het ander gaan. Zal proberen simpel uit te leggen. Je kan bijvoorbeeld energie opwekken door middel van warmte. Je verwarmt een ketel met , dit gaat koken en wordt stoom. Met deze stoom kun je een rad aandrijven die op zijn beurt een dynamo aandrijft. Hier kun je een lamp op laten branden.

Je hebt dus altijd een overgang, koud naar warm…….of warm naar koud. Van hoog naar laag. Dit heet entrophy. Het komt neer dat de stoffen altijd weer zoeken naar een rustpunt. Hier wij dankbaar gebruik van met allerlei zaken van energie opwekking. Ook onze duurt niet eeuwig, ook deze brand langzaam op. Duurt echter wel heel lang.

Zou het nu niet mooi zijn een beweging te hebben die altijd maar door gaat? Je kan dan energie aftappen die nooit op gaat. Het kost niets, en is altijd voor handen. Geen vervuiling meer maar altijd goedkope energie!

Tsja, klinkt als muziek in de oren niet?

Helaas, heel veel mensen zoeken hier nog steeds naar. Maar volgens de huidige natuurwetten is dit nog steeds niet gevonden. Moet eerlijk bekennen dat ik mijzelf ook wel eens heb laten verleiden om zo iets te maken. Maar het is verspilde energie.

Maar goed, nogmaals vul het zoekwoord boven op de pagina in. En zie dat er al heel veel artikelen over zijn geschreven.

Veel lees plezier, Martin