25 januari 2021

magneten en gezondheid

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

magneten en gezondheid

Beste,

Mijn naam is Ruth Vrijland en ben werkzaam in artis amsterdam.In het zeeleeuwenbassin hebben we 6 grote ramen die we met grote regelmaat (zomers 2xpw) met grote magneten algvrij .Nu hebben wij als verzorgers de vraag of en wat voor een gevolgen dit kan hebben op onze gezondheid.Hopelijk kunnen jullie hierop antwoord geven.
alvast bedankt

Ja er is heel wat te doen over magneten, en zoals je al boven beschrijft bruikbaar voor veel toepassingen. Ik denk in dit geval de gevaren wel meevallen. Lees meer……………

 

 

Misschien heb je al gezocht op deze site naar magneten, er staat al heel wat geschreven. Magneet velden hebben invloed op mens en dier. Daar is de wetenschap intussen wel achter gekomen. Kijk de is een grote magneet die regelmatig van polariteit veranderd, ik spreek wel in duizenden jaren hoor! Maar een feit is dat het de laatste 100 jaar ineens sneller gaat. Op het ogenblik neemt de intensiteit af.


In de komende paar eeuwen zal het aardse magneetveld minder worden, en dat is zeker niet gezond. Het magneetveld beschermd ons nu tegen de straling uit de ruimte, en de . Zonder deze bescherming is het een stuk minder prettig op aarde.


Even terug naar de constante magneten, constante magneten worden ook door mensen gedragen om juist een gezonder leven te leiden. Dus in dit geval zou het dus aan te raden zijn. Maar hard bewijs hiervoor is moeilijk aantoonbaar. Het zou de bloed circulatie bevorderen, en daardoor een gunstig effect hebben op ons lichaam.


Wat zeker schade toebrengt aan ons lichaam zijn sterke magnetische, en dan vooral wisselende velden. Zoals een magnetron of sterke zender. Denk dan aan de orde van 100 Watt, en dan gedurende een lange tijd. Kinderen zijn hier uiteraard nog gevoeliger voor. Maar de magnetron is keurig afgeschermd en heeft een beveiliging. En waarschijnlijk staat op uw werk ook zo’n staaltje van vernuft voor de snelle hap.


Het effect van constante magneten vergeleken met een magnetron, of sterke zender. Laat ik even bij de dieren blijven, laat ik zeggen gestoken worden door een mug, of overlopen worden door een olifant. Dat maakt het verschil. Deze magneten zou ik niet langs mijn credit kaart halen, want dat is dan wel vervelend. De maneet strip zal worden gewist. Omdat op dezelde manier de code’s op de kaart worden gezet.


Maar voor het gebruik zoals hier wordt beschreven kan het zeker geen kwaad. Oh ja, de magneten niet aan de kant van het vasthouden, dit hou je niet lang vol. šŸ™‚


Martin


PS, stuur je ons nog een leuke foto van het team?