waarom wordt sex lekker gevonden?

Polly Translate


Waarom geeft sex je zo’n fijn gevoel van binnen?


Ik weet niet of dit echt hier thuis hoort. Zullen we dit onder de plaatsen dan maar, bloemetjes en de bijen?


Lees meer……………


 

 

Je moet vaak dingen niet te moeilijk benaderen. Ik heb geen idee hoe oud je bent, maar blijkbaar oud genoeg om hier over te weten. Kijk je kunt het meeste al snel logisch rangschikken onder overleving en processen. Laten we het eens omdraaien, stel dat het net zo’n zeer doet als op je duim slaan. Dan waren er nu misschien een stuk minder mensen op deze aarde. ­čÖé


Laten we het zo stellen, de gene die het wat vaker deden kregen meer kinderen en hadden zo meer kans op overleving. Dit ging zo voor miljoenen jaren door, zo kreeg je een aardige selectie van mensen die het lekker vonden. Op deze manier krijg je een zeer sterke drang tot overleven. Het is bekend, dat bij dieren die voor de keus komen te staan. Zelfs de dood riskeren om zich toch voort te planten. Sterker nog, na de voortplanting soms te worden opgegeten door het vrouwtje. Om zo te dienen als voedzaam eiwitrijk voedsel en zo bij te dragen aan het voort brengen van nakomelingen.


Ja daar moet je niet aan denken toch!


Het heeft te met de wil van overleven, die drang is heel sterk. En ja als het dan ook nog lekker is…….. Laten we zeggen het een vult het ander goed aan.


Maar goed, dit was dus de platte sex. Dit is het niet alleen natuurlijk, het heeft ook een sociaal / geestelijk aspect. Als al deze dingen samenvallen is het natuurlijk echt leuk. En heb je van die onderbuik gevoelens.


Van het kijken en denken krijgen wij mensen ook gevoelens die kant op. Het is niet gek natuurlijk, door het zien van plaatjes of film wordt door onze hersenen razend snel gereageerd. Er komt een heel proces op gang in je lichaam. Je onderbewustzijn maakt het onderscheid tussen plaatjes en realiteit niet echt mee. En zal gewoon reageren alsof je het al bijna gaat meemaken. Voor de een zal dit meer zijn als voor de ander.


Personen die zeggen dat ze het niets doet……. ha ha. Er zijn door de jaren heen uitgebreide onderzoeken geweest hier omtrent. En daaruit is gebleken dat beide seksen duidelijk reageren op plaatjes en film. Je kan jezelf verzetten, of het als leuk ervaren. Dit helpt mee, of de beleving extra leuk wordt of niet. Je hoeft je er ook niet voor te schamen, het is een natuurlijk proces.


Niet alleen de hersenen zijn geprikkeld, maar het hele lichaam doet mee. De hartslag wordt verhoogt, en in de schaam streken worden de bloedvaten verwijd. Ogen en oren smaak en reuk staan op scherp. Ook worden er geurstoffen aangemaakt die voor de andere sekse lekker ruiken. Eigenlijk wordt alles gereedgemaakt voor de voortplanting.


Dit alles wordt dus door ons als zeer prettig ervaren, en geeft je een fijn gevoel.


P.S. NW is niet verantwoordelijk voor eventuele nakomelingen na het lezen van dit verhaal.