25 januari 2021

Is perpetuum mobile nou uit gevonden door micheal J brady???

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

de laatste tijd ben ik bezig met een ben er al mee aan het bouwen enzo, en me idee komt er op neer dat ik magnetisme gebruik als een bron van . En nu las ik laatst dat micheal J.brady een magneet motor heeft uitgevonden.En deze kan ook voor altijd blijfen werken alleen magneten verliezen naar een hele lange tijd hun kracht dus kan je het dan nog wel als een parpetuum mobile zien? en zo jah als mijn idee werkt zou ik er dan nog enig crediet voor krijgen?? want ik vind dat de techniek zich veel te snel ontwikkeld word er gek van denk je net dat je iets orgineels heb bedacht en kom je er achter dat het sinds kort al gemaakt is.:S


Antw.: Troost je met de gedachte dat niemand, zelfs meneer Brady geen magneetmotor heeft uitgevonden: Kijk eerst eens op : https://natuurwetenschappen.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=843 . Meer info over magneten in onze zoekoptie bovenaan dit scherm.