31 december 2020

Polytechnisch zakboekje, allerlei formules?

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Graag wilde ik verifieren of het Polytechnisch zakboekje allerlei wis-,-, en scheikundige formules bevat alsmede omreken tabellen voor en eenheden etc.
Dit wilde ik graag zeker weten voordat ik meer dan EU 100,= uitgeef

Bvd.


Antw.:Het polytechnisch zakboekje is een handig en goed opgesteld werk. Persoonlijk ben ik in het bezit van dergelijke exemplaren en ik vind niet dat het weggegooid geld is. Vanaf wiskunde t/m en vanaf sterkteleer t/m elektrotechniek. Bijna alles staat er in, en zeker de zaken waar jij om vraagt. Dus koop hem maar snel want het is het geld dubbel en dwars waard. In de reeks van Poly-Zakboekjes zijn ook specifieke boekjes te koop. Denk hier aan b.v. elektronica, marketing, automatisering enz. enz.  Veel plezier.