Telekinesis.. telekinese.. iets erover?

Polly Translate
Telekinesis.. telekinese.. iets erover?

Jah ik vroeg me af of hier al enige informatie opstond over telekinese want ik kon er niks van vinden bij dat zoek ding bovenaan.
Het lijkt met toch een interessant onderwerp en vooral voor een site als dit had ik wel verwacht dat er al info over opstond.
Ikzelf ben er erg in ge?nteresseerd en kan er ook wel wat van.
Misschien iemand anders nog info of tips?

groet, frank.

Tsja Frank, het zijn onderwerpen waar scepsis.nl zich bijzonder over opwinden. Maar het hoort hier niet echt thuis, bedoel hoe gebeurd het eventueel. Welke formule kunnen we gebruiken……… lees meer…..

Zoiets van: P = H x LEV  over het algemeen zijn er niet zo veel mensen die iets kunnen laten zien op dit gebied. Kijk ik zal niet zeggen dat het niet kan, we vinden nog steeds nieuwe dingen uit. Er gebeuren veel vreemde dingen op deze planeet, nou ja vreemd, omdat we ze niet kennen. Maar als jij zegt er wat van te kunnen…………willen we daar zeker meer van weten. Want ik weet natuurlijk wel waar het over gaat. Bekendste zaken die ik weet was een Russische die in staat was om lichte dingen zoals sigaretten te doen rollen. Maar zelf heb ik nog nooit iemand dit zien doen. Als jij ook zoiets kan, dan wijden wij daar zeer zeker een uitgebreid artikel aan. Heb je daar foto’s of film van? Anders zij we best bereid dit te komen filmen. Het zal dan tevens het eerste AVI filmpje op deze site worden. En ja toch nog even gekeken op het en vond dit filmpje. (klik) Toch heel bijzonder: Levitatie?


We zijn benieuwd, Martin