26 januari 2021

Ik straal elektriciteit uit en partner voelt dit.

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Ik straal elektriciteit uit en partner voelt dit.

Ik schijn letterlijk een soort elektrische spanning uit te stralen welke mijn letterlijk kan voelen. Dit is geen grapje !!!
Ik heb een verstoorde calciumhuishouding wat o.a. gepaard gaat met een enorme jeuk / tinteling in mijn huid, als of de uiteinden van van zenuwen onder staan. Het bijzondere is, dat mijn vrouw dit waarneemt, zelf zonder mij aan te raken.
Niet alleen ikzelf, maar ook zij wordt er ziek van.
Vraag:
* Bestaan er instrumenten, waarmee deze elektrische lading gemeten kan worden?
* Bestaan er geneesmiddelen of anderszins om dit te verhelpen?
Nogmaals, dit is een heel serieus bezit en een dringende oproep om hulp !!!

Ja dit klinkt niet echt prettig! de wereld is vol van spanning om ons heen, dus als jezelf ook nog eens onder spanning staat…. Lees meer.

Over je verstoorde calcium huishouding kan ik niet veel zeggen, ik neem aan dat je uitgebreid bent onderzocht door een dokter of specialist. Anders is dit natuurlijk je eerste gang. 


Over het onderspanning staan van je lichaam is wel wat aan te doen. Maar het hangt van heel veel factoren af. Laten we beginnen met de leefomgeving. Hoeveel vocht zit er in de lucht, bedoel in je huis, of waar je het meest verblijft? Weet je dit niet, dan zou ik snel een hygrometer aanschaffen, zodat je kunt zien wat de luchtvochtigheid is. Deze moet tussen de 60 en 80 % liggen. Op het ogenblik is het buiten met een beetje vorst in de lucht, + een hoge druk gebied zeer droog binnen. Als de luchtvochtigheid onder de 40% beland heb je al heel snel last van statische opwekking op je lichaam. Waarschijnlijk is jou lichaam extra gevoelig hiervoor. Dus omhoog met die luchtvochtigheid. Het zal je wel een luchtbevochtiging apparaat gaan kosten, maar goed als het maar helpt, niet?


Ga dan verder met je kleding. Draag geen kunststof kleding! Het best is alles van katoen, of in de tweede plaats wol. 


Het schoeisel;  Dit dient eveneens te bestaan uit natuurlijke materialen, geen rubber zolen. Wat is de vloerbedekking? U voelt het al aan, geen kunststof. De moderne vloerbedekkingen bestaan vaak uit laminaat. Niets mis mee, maar hier onder wordt vaak een laag tempex gelegd voor demping en isolatie. Het heeft dan ook nog vaak een aluminium laag aan ??n kant. Dit kan gaan werken als een enorme condensator waarmee duizenden volts op te wekken zijn, door er een beetje sloffend over heen te lopen. Het mooiste resultaat bereikt men met de bekende kunststof badslippers. Niet dragen dus. Beste is een stenen vloer. Zorg dat je huid niet te droog wordt, vooral je handen soepel houden, maak er een gewoonte van na het handen wassen je handen met een handcr?me in te smeren. 


Kijk ook naar de apparaten om je heen. Heb je nog een echte beeldbuis in huis? TV of PC , ik kan je niet verplichten in het aanschaffen van LCD’s maar het zou wel het beste zijn. Als je ze dan gebruikt, zet ze dan uit na gebruik. 


Meubels hetzelfde uiteraard kijk naar natuurlijke materialen. Verder kan je wat kaarsen branden, deze zorgen voor negatieve ionen in de lucht. En bevorderen een betere ionen verhouding in de kamer. Kijk verder naar je elektrische leidingen en verloop. Gebruik je veel verlengsnoeren? Hou al de snoeren zo kort mogelijk. Vooral in de slaapkamer is dit belangrijk. Wekkerradio op 230 Volt? Stekker er uit na gebruik. Neem een wekker op batterijen, deze heeft geen strooiveld om zich heen.


Er bestaan matrassen die vezels bevatten, die overtollige spanning van het lichaam kunnen afvoeren. Nee dit is ook geen grap ze bestaan echt. Kijk hier op de site van sleepy.be


Ik hoop dat je hebt, en gaat hebben aan deze informatie.


Martin