Zonne-energie

Polly Translate

Zonne-

Beste, Wij moeten voor informatie zoeken over zonne-energie en daarvoor zouden we graag een beetje hulp hebben. ??n van de vragen die we moeten oplossen is: de import en export van zonne-energie. Kan men zonne-energie makkelijk vervoeren, waarom wel, waarom niet? Spanningen tussen de consument en de productie… ?

veel dank!

De import is makkelijk, zolang er geen wolken zijn. Verder zijn er natuurlijk vele mogelijkheden. Maar lees meer…………..

Om te beginnen kunnen jullie boven aan de site zoeken op zonne of zonnen energie, en dan staat daar al aardig wat beschreven hierover. En wat je zelf al zegt, jullie moeten informatie zoeken, het is natuurlijk niet de bedoeling dat hier alles wordt voorgezegd. Maar goed, misschien een aantal tips, of plan van aanpak. Kijk eerst naar de vormen van zonne energie. Je kunt het opvangen met zonnecellen, die het zonlicht direct omzetten in energie. Die kun je dan transporteren met een kabel, maar je zou het ook kunnen opslaan in een accu. Ook kun je het omzetten in bijvoorbeeld waterstof, een brandbaar gas. Het gas kun je dan in tanks opslaan om te gebruiken waar nodig.


Dan kun je ook de warmte opslaan in de vorm van bijvoorbeeld warm . Dit is natuurlijk moeilijker te bewaren, of te transporteren. Vergeet niet dat wind energie eigenlijk ook zonne energie is. Door de warmte van de , hebben we het weer op , en ontstaan luchtstromingen. 


Maar ga nog een stap verder, hang wat spiegels in de ruimte op, en reflecteer de energie waar het nodig is. Ik hoop dat jullie zo een begin hebben. Ik heb maar wat links opgezocht, verder wel zelf aan het werk he.


Martin


  zonneenergie hulp gevraagd   Zonne-energie    Zonne-energie    zonnepanelen op auto’s en andere voertuigen.
    Fotovolta?sche zonne-energie.    Wat is een halfgeleider mbetr op zonnecellen    organische zonnecel
    wat is het verschil tussen zonnecellen en zonnecolectoren??    zonnepaneel, de uitvinder en geschiedenis    Hoe werkt zonnen energie    Zonne-energie & ZonneEnergie