biologie, zichtbaar maken bacterie

Polly Translate
biologie, zichtbaar bacteriën

Voor een proef op school zou ik graag bacteri?n zichtbaar willen op onwaarschijnlijke plaatsen. Nu heb ik van een arts begrepen dat er spul bestaat waarmee je bacteri?n kunt laten oplichten. Deze arts kon mij niet verder vertellen of dat spul verkrijgbaar is voor scholen en zo ja waar. Weten jullie meer?

Cientje

Beetje meer hoop ik wel, lees meer…….

Je kunt bacteriën inderdaad het best kleuren om ze goed te kunnen zien. Van nature zijn ze vaak kleurloos, of transparant. Er bestaan vele manieren om dit te doen, je kunt hiermee ook specifieke bacteri?n zichtbaar maken. Maar er zijn al geweldige sites hier over gemaakt, deze staan hieronder. Zie ook de link waar de benodigdheden te koop zijn.

dwp.fcroc.nl/microbiologie

efa.nl/opleidingen

www.euromex.nl  hier zijn alle spullen te koop voor de microscoop.