1 januari 2021

hoe maak je van kerosine diesel

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

hoe maak je van kerosine diesel

Ik vraag me af of het mogelijk is om van kerosine diesel te zonder dat er schadelijke gevolgen zijn voor de diesel motor. (kerosine is namelijk veel goedkoper dan diesel)
Wat zou je dan bij de diesel moeten toevoegen en welke verhouding praat je dan over, of is dit stomweg niet mogelijk.
 

Aha, dat is zo veel goedkoper en weet je wat, nog schoner ook! Lees meer…

Kerosine, ook wel jet A1 genoemd is een uitstekende brandstof om te gebruiken in de diesel, niets mis mee. Maar je zult wel een paar aanpassingen moeten maken. Het is namelijk zo dat deze brandstof zeer zuiver is, en bevat daardoor ook geen smeermiddelen in zich. Maar goed die zou je kunnen toevoegen. Ik weet niet welke verhouding, maar daar zal wel achter te komen zijn. Ik denk iets van 1 op 40 a 50. Het geeft zelfs minder roet uitstoot. Dat het zo goedkoop is, komt hoofdzakelijk dat het minder is belast, ( Accijnzen ) dus ……. er zijn ook internationale afspraken gemaakt, zodat de vliegtuigen niet gaan shoppen.


Dus rijden er op zal geen probleem geven, maar niet toegestaan door de belastingdienst. Ook olie lampen branden er goed op, en zeker die kacheltjes die je tegenwoordig ziet. Zo zie je maar , heb je een goed idee en dan mag het weer niet.


Veel succes, Martin