zweetsokken

Polly Translate

zweetsokken

Bestaat er een manier om zweetsokken van hun geur te ontdoen zonder ze te wassen, bijvoorbeeld d.m.v. ionisatie o.i.d.

Je kan ze ook in de fik steken, dan stinken ze nog ??n keer. Maar goed dan hou je geen sokken over, maar de stank ben je kwijt. Is het niet beter om de stank te voorkomen? Lees meer………

 


Je zou ze kunnen inpakken in de actieve , ook kun je ze chemisch reinigen, of stomen. Ze zullen wel vreemd kijken bij de stomerij. Maar nog beter lijkt me het voorkomen ervan. Als we eerst gaan kijken naar wat veroorzaakt zweetvoetenlucht? Het lichaam zelf stinkt niet zo, het zijn de bacteri?n die de lucht veroorzaken. Bacteri?n die leven van de huidschilfers en transpiratie vocht. Vooral de synthetische materialen hebben hier een handje in. 


Draag wollen, of katoenen sokken. Bacteri?n kunnen niet tegen een zure omgeving, dus hier ga je ze aanpakken. S’avonds de voeten wassen en lekker in de lucht verder laten drogen. Dan neme wij een citroen, en wrijf deze, open gesneden natuurlijk over de voeten. Laat dit opdrogen, en herhaal dit een keer of wat. Voor je naar bed gaat even licht afspoelen en drogen. Elke dag verse sokken van een natuurlijk , en je zult merken dat het elke dag beter gaat.


Veel plezier, Martin.