Polly Translate

boxzak

hallo ik heb vandaag een boxzak gekocht en de voet (soort parasolvoet) gevuld met water…hij valt nog steeds vrij snel om. Is het van speelzand hoger ? Of weet u een stof waar je makkelijk aan kunt komen (gamma?) die heel zwaar en vulbaar is? Bedankt Karen

Je zou hem kunnen vullen met uranium, maar dat is niet echt goed verkrijgbaar en nogal duur. Maar er spelen meer dingen mee. Lees meer…….

Rechts: Rafael Ortiz

 

Grapje hoor, van die uranium. Maar één ding is zeker, het zou de beste oplossing zijn met een zo klein mogelijke steun. Oké, heeft een van 1 kilo per liter water. Niet zo gek veel dus. Zand gaat al veel beter, met een van ongeveer 2,6. En is natuurlijk tamelijk simpel in de voet te krijgen. Opvullen met lood is nog beter, soortelijk van 11,3. Kun je aan veel oude moeren en bouten komen? Beter, een soortelijk gewicht van 7,6  mogelijkheden genoeg. De voet breed is ook nog een optie, als je dan tenminste niet steeds je voet hier aan stoot.

Dit moet lukken he, Martin