5 januari 2021

geesten

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Bestaan geesten er gebeuren dingen die herhaaldelijk bewijzen dat wij niet de enige zijn op ?? kunt u mij harde feiten geven waarom ze NIET kunnen bestaan??


Ja dat zou wel fijn zijn, eens en voor altijd een antwoord hier op. " geestig" zo te zeggen. Maar hoe kunnen we dat bewijzen?

Lees meer…………

Dit is een natuurwetenschappen pagina, en hebben het altijd over de feiten. Dus eigenlijk hoor ik hier helemaal niet op te antwoorden. Kijk natuurwetenschappen zijn altijd tastbare dingen. Dus eigenlijk is het zo, geen tastbaar bewijs, geen bewijs. En ik weet dat er vooral de laatste tijd veel te doen is op de media over geesten en dergelijke. Dus dat wordt weer moeilijk voor ons. Bedoel, we kunnen geen geest uitnodigen om eens te vertellen hoe het is, waar vandaan, en waar naar toe.

Maar wie ben ik om te zeggen dat ze niet bestaan. We weten nog lang niet alles over de en natuurkunde. Wie weet wat ze nog ontdekken. Misschien komt er een verklaring en bewijs dat er zo iets bestaat als "geesten" Wij houden alles open tot het bewijs is geleverd. Hou me ten goede, wel of niet waar.

Dat we niet alleen zijn in het heelal is voor mij wel een feit, ondanks ik daar ook geen bewijs van heb. Maar ondertussen hebben de astronomen zoveel stelsels ontdekt, dat ander leven niet uit te sluiten is. Alleen staan andere levensvatbare planeten zo ontzettend ver weg, dat met geen mogelijkheid leven te ontdekken is. Maar voor dit geldt, wie weet ooit. Zodra we levensvormen gevonden hebben in ons eigen stelsel, zijn we al een stuk verder.

Er gebeuren best veel dingen die we niet altijd kunnen verklaren, of beter gezegd nog niet kunnen verklaren. In 1500 wisten de mensen ook niet waarom de maar bleef schijnen. Nu weten we dat wel, en hebben bewijzen hiervoor. Er zijn heel veel getuigen verklaringen foto’s, film van onbekende objecten. Maar echt tastbaar bewijs is er nog niet, tenminste niet in het openbaar.

Dus zie het positief, er is nog heel wat te ontdekken in de toekomst. Elke dag worden er nieuwe ontdekkingen gedaan, mooi toch? En er is zoveel te lezen op .

Martin