5 januari 2021

Nieuwe Moter

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Ik was opzoek op het  of er mensen al bezig waren met het idee dat ik in een les kreeg toen ik met 2 magneten aan het spelen was. En ja blijkbaar wel dus.
Hopelijk komt er ooit een "magneet" moter die de brandstof overbodig maakt.


Lees verder………

Mensen die hiet ook volop mee bezig zijn gelieve me te contacteren want samen kunnen we het vlugger laten ontwikkelen.
Mijn url link op mijn profiel breng ik zo vlug mogelijk in orde zodanig dat je daar de evolutie kunt volgen.

 

Beste vampie, je bent niet de eerste en zeer waarschijnlijk ook niet de laatste, die probeert om een zogenaamde perpetuum mobile te . Het zal ook niet lukken, want om van niets, iets te maken is nog nooit iemand gelukt. Om met niets te maken is hetzelfde als met niets een cake bakken. In het laatste geval heeft iedereen gelijk wel door dat dat niet gaat lukken. In het geval van energie met magneten, die elkaar aantrekken en afstoten ligt dat wat moeilijker. Er is op deze site trouwens al zeer veel over geschreven. Typ bij de zoekoptie bovenin dit scherm maar eens "perpetuum" of  "perpetuum mobile" in.

***arjen***