31 december 2020

schoonmaakazijn

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Hallo
Mijn dakpannen van het huis zitten onder de mos en alg.
Nou heb ik gehoord dat ik dit het beste kan verwijderen met schoonmaakazijn
hier mijn vragen :
Kan dit inderdaad ?
Is dit schadelijk voor mijn dakpannen (poreus) en houten muren
Is er misschien een andere oplossing
Vriendelijke groet Jos K

Dat kan wel, maar er bestaan nog meer middelen. Wel eens gehoord van "top gun"   lees meer…..

Er zijn verschillende middelen op de markt die deze algen en mossen aankunnen. Je kunt ze te lijf gaan met allerlei zuren, maar die tasten ook je dakpannen aan. Hierna kunnen ze inderdaad poreus worden, waarna de algen en mossen een nog betere hechting hebben op de pannen. Ook zijn ze te bestrijden met allerlei chloor verbindingen, maar ook kunnen deze je pannen aantasten. Nu heb ik zelf ook last gehad van deze dingen, en heb voor mij de beste oplossing gevonden. "top gun" het klinkt als de bekende serie maar is het niet.

Het is een onkruid bestrijding middel op natuurlijke basis. Het tast alleen de planten delen aan, en is niet schadelijk voor het dierenleven. Het werkt zeer snel, en al na een paar uur zie je resultaat. Maar let op, op de gebruiksaanwijzing staat niet geschikt voor algen. Nou echt wel! Het werkt perfect. Je kunt het verspuiten of gieten. Ook muren die er niet meer uitzien zijn uitstekend te handelen. Vaak behoef je niet eens meer na te behandelen. PS temperatuur moet wel boven de 10 graden zijn. Maar goed met deze zachte winters…..