5 januari 2021
Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

heey, ik ben nog maar net nieuw op deze site en weet niet veel van natuurwetenschappen, ik zit nog op de middelbare school en wil wat weten over vliegtuigen en wat er mee te heeft. ik moet ook een model makn om de presentatie te verduidelijken het zou heel fijn zijn al zou u de tijd neemt om een soort beschrijving te kunnen maken zodat ik het moel kan maken. je zou me hier mee heel goed helpen. ik zou graag zo snel mogelijk een e-mail terug willen krijgen naar )()()(  dit is mijn school account nog maals bedankt.
alvast bedankt joeybakker


is niet zo moeilijk, vogels kunnen het ook, ja toch? Maar de mens kan pas vliegen in het begin van de vorige eeuw. Je kunt vast wel de juiste mensen vinden die dit waren, even google’n. Maar een voorbeeld voor school is niet gek natuurlijk. Dus lees meer voor het knutselwerk.

 

Martin