Alle lampen springen

Polly Translate

Ik heb iets raars waar ik al mijn hele leven lang met vlagen last van heb. Met bepaalde periodes lijk ik wel electrisch geladen o.i.d. Dit zijn enkele van de symptomen:
• Krijg schokken ( krijg dan meerdere malen per dag flinke schok, die ik wel voel, maar op een of andere manier toch goed kan "hebben" )
• Zorg voor lekstroom in kabels e.d. waar dat niet hoort ( geleid de dus )
• Stopcontacten doen het niet als ik ze wil gebruiken
• Lichten springen als ik de kamer inloop of de schakelaar aanraak ( in zulke periodes moet ik soms wel 4 x per week alle lampen door heel het huis vervangen)
• Tv lijkt heel warm te worden en ik voel en zie duidelijke straling ( vonkjes, knetteren, soort rookachtig iets ) tussen mijzelf en de tv.
• Zie vonkjes op andere plekken, ook zomaar in de lucht
• Blauwe plekken en striemen op handen, voetzolen, oren van de schokken die ik krijg
• Pijnlijke dikke handen en voeten ook door die reden
• Krijg schokken als ik op draden sta ( eektrische snoeren, tv kabel, telefoonkabel etc )
• Schokken van video, tv, dvd, computer etc
• Pinpassen gaan altijd kapot

Lees meer, want de intro gaat nog verder…….

• Ik hoor t knetteren, ( overal en nergens ) ik ruik elektriciteit, ik voel het ook in de lucht. ( het ruikt als doorgebrande snoeren, niemand anders ruikt het. Het voelt warm en aanwezig, beetje moeilijk uit te leggen )
• Computers, laptops etc kapot
• Apparaten in de fik ( ook gloednieuwe apparaten )
• Apparaten heel snel kapot zonder aanwijsbare oorzaak. Apparaten die knetteren, rook uit apparaten. Apparaten die het bij anderen niet doen doen het bij mij wel en andersom. Ik veroorzaak ruis enzo als ik langs radio’s en tv’s loop.

Ik krijg geen schokken van andere mensen of dieren. Ik geef ze ook niet, tenzij die ander of ik bijvoorbeeld een kabel oid beet heeft. ( bijv ik was laatst bezig te installeren en telkens als ik een kabel beetpakte kwam deze onder te staan,( er hoorde geen stroom op te staan ) zozeer dat iemand anders er dan een flinke schok van kreeg als hij de kabel aanraakte, liet ik los dan was dit effect verdwenen. Ik voelde de elektriciteit er ook doorheen lopen. )

Mijn kleding knettert ook niet. Mijn haar of kleding zijn ook nooit statisch.

Mijn vader is aannemer en hij heeft gemeten dat er electriciteit bij mij "zit".

Alle elektriciteit in mijn huis is nagekeken en daar is niets mis mee. Ik heb deze verschijnselen overal. Dus niet alleen in mijn eigen huis. Ook werk, winkels, bij vrienden etc etc.

Ik heb het al mijn hele leven. Gelukkig niet constant, want als ik het heel erg heb dan durf ik niets meer aan te raken of aan te zetten. Ik heb alles driebubbel geisoleerd en ben altijd heel voorzichtig met elektriciteit. ( gebruik geen verlengsnoeren, zorg dat er niet teveel "op een groep zit"), gebruik aardlekschakelaars etc, etc etc )

Het klinkt misschien vreemd. dat weet ik, maar toch is het zo en ik zou graag willen weten wat het is. Ik kan er niets over vinden. Het enige wat ik kan vinden gaat over elektrokinese en ik ben daar eigenlijk te nuchter voor. Ik geloof niet zo snel in allerlei mumbo jumbo.

Dus ik ben heel benieuwd wat ik als antwoord ga krijgen.

Vriendelijke groet,
Electra ( tja….toepasselijke nick vond ik )

Ik heb wel eens vreemde dingen gehoord, maar dit slaat wel alles. Ik heb hier ook zo geen antwoord op, tenzij je huis op een hoogspanning installatie is gebouwd. Wel eens “Mister Bean” gezien, uitzending met de storende TV? Daar deed me dit direct aan denken. Het komt mij, en ik denk vele met mij heel vreemd over. Maar wij mensen weten nog lang niet alles, en wie weet wat voor natuurkundige geheimen er nog zijn voor ons.

Dit zijn zoveel dingen tegelijk, en vraagt om meer onderzoek. Ik zou je toch willen vragen contact met ons op te nemen via de E mail. Misschien kunnen we dan dit eens van dichtbij bekijken met ons team. Dus ja, nog geen pasklaar antwoord, maar misschien komen we er achter. We wachten op jou mail.

Martin