1 januari 2021

PWS Opdracht om een RC te bouwen

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Hallo,
Momenteel moet ik een pws met paar mensen en we zijn uiteindelijk tot het onderwerp Radio Controlled car (RC) gekomen.
We weten helemaal niet waar we moeten beginnen.
We denken dat we een zonnepaneel gaan gebruiken om onze wagen van te leveren, maar niet op een manier dat het bevestigt zal worden op het dat het dan gelijk van stroom zal leveren. Maar eerder dat het eerst een accu zal op laden en dan pas dat de auto op het accu zal lopen. We willen zoveel mogelijk zelf bouwen.
Momenteel is dit ongeveer wat we hebben, maar ik zal later wel mijn problemen posten met mijn tekeningen of foto’s.
hartelijk voor uw tijd en moeite
Groeten,
Emrah en 2 klasgenoten

Ik snap het verhaal wel, maar het is me nog niet helmaal duidelijk. En we zien later natuurlijk graag de foto’s. Lees meer….

Moet de auto op zonne lopen of mag het ook anders zijn? Dat komt er niet helmaal uit. Je zult best veel zelf kunnen maken, maar een zonne cel zal toch niet meevallen. Er bestaan wel ontwerpen van, maar veel opleveren doen deze niet. Het is eigenlijk meer het principe laten zien. Ook de motor kun je zelf maken, maar de juiste overbrenging… het staat uitgebreid beschreven ergens op deze site. Zender en ontvanger zijn te koop van heel simpel tot heel duur. Zelf maken, tuurlijk het kan. Maar ik weet niet wat de regels zijn van de opdracht.

Maak eerst een duidelijk plan, wat mag het kosten, waar kun je het van maken. Wat heb je zelf nog in de schuur liggen? Oude gras maaier misschien? (accu) En misschien kun je op deze site nog vragen of er iemand een bepaald onderdeel heeft liggen dat hij of zij wel wil opsturen tegen de verzendkosten. Maak een lijstje met wensen welke onderdelen te bekomen. Je kunt het opsturen bij verhaal insturen, wij planten het er wel tussen.

We wachten af,  Martin