1 januari 2021

hotelschakeling maken

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Ik moet voor school een hotelschakeling en inleveren. Maar ik doe helemaal geen technische opleiding! het is voor het vak - en we hebben geen uitleg of wat dan ook gehad. Maar het telt dik mee voor een cijfer. Kan iemand me please helpen en het uitleggen alla dummies style?

Snapt die leraar het zelf wel? Misschien na het inleveren van jou werkstuk wel. Lees meer…

De hotel schakeling die wij tegenwoordig gebruiken is eigenlijk niet meer zoals de schakeling vroeger bedoeld was. Hier ging het namelijk om het besparen van . En tegenwoordig gaat het om het bedienen van één of meerdere lichtpunten met twee of meer schakelaars. Maar om je beter van dienst te zijn heb ik een paar verhelderende schema´s gemaakt. Zie hier de link, onder aan deze uitleg staan nog meer links.

Hotel schakeling