1 januari 2021

Door mijn aanwezigheid gaat apparatuur al stuk!

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Hoi,

Mijn vriendin maakt alle apparatuur stuk!
Althans, alle apparatuur gaat stuk wanneer zij er mee gewerkt heeft of in de buurt is geweest…..
Van printers tot pc`s, gsm stoestellen maar ook de magnetron in haar nieuwe keuken….

Is dit wetenschappelijk verklaarbaar? Ik denk persoonlijk dat het te heeft met een energiestroom die zich niet verstaat met die van apparaten. Kan iemand hier mee helpen?

Groetjes Petra  


Hoi Petra,

 Het is wel "verklaarbaar", maar niet op de natuurwetenschappelijke manier.

Lees verder . . . . . .

 

Zodra iemand gaat praten over energiestromen, moet ik denken aan een andere dimensie.
Vaak zie je bij mensen die een BDE (bijna dood ervaring) hebben meegemaakt, dat ze een veranderde lichaamsenergie hebben.
Vooral op emotionele momenten kan er door het lichaam een storend magnetisch veld worden uitgezonden wat elektrische apparatuur beinvloed. Lampen vallen uit of gaan stuk, computer valt uit, de kassa van de supermarkt valt uit of de startmotor van de doet het plotseling niet. Horloges doen het niet meer, en aanvankelijk koopt men een nieuwe omdat ze denken dat hij stuk is, maar ook de nieuwe doet het dan niet.
Deze verschijnselen worden regelmatig gemeld door mensen die een BDE, door een ongeluk of hart stilstand hebben meegemaakt. Naast andere veranderingen  zoals een gevoel meer  in contact te staan met een andere dimensie en een andere te ervaren, is dit ook één van de (bij)verschijnselen na een BDE. Soms kan men deze energie ook gebruiken als "helende energie" om anderen te helpen genezen op zowel psychisch als lichamelijk gebied.

Ik weet natuurlijk niet of jouw vriendin iets dergelijks heeft meegemaakt, maar dat het bij deze mensen voorkomt is min of meer wetenschappelijk vastgelegd. Dat wil niet zeggen dat je een BDE gehad moet hebben om een storend energieveld om je heen te hebben. Feitelijk snappen (wij) technici en wetenschappers maar erg weinig van het "leven" en "bewustzijn", dus ik zal de laatste zijn die zegt dat het niet kan of bestaat (alhoewel ik het niet "begrijp")
Als je meer wilt weten over deze materie kan ik je het boek van cardioloog Pim van Lommel (eindeloos bewustzijn) aanbevelen [ISBN 978 90 259 5778 0]

***arjen***