14 april 2024
Led lamp 230 Volt

Led lamp

Amtenaren blijven ziek thuis om led verlichting.


Martin jij weet toch wat van Led lampen, wat kan nu de oorzaak van hoofdpijn zijn???

Alvast bedankt voor je meedenken.

Lees meer…….

Het is heel simpel, kijk led licht is niks mis mee. Je kunt het krijgen in alle kleuren, en de sfeer lamp van Phillips kun je ook nog instellen.

Maar, als je een ledje aansluit op een batterij brand hij mooi constant. Prima, maar nu maken ze leds geschikt voor 220 Volt. Terwijl een led eigenlijk goed brand rond de 3 Volt. Om die drie Volt te maken moet je dus iets in de fitting bouwen dat het Voltage omlaag brengt. Als je dit goed doet, komt er een heel mooi gelijkgericht voltage uit. Maar als je het iets te goedkoop maakt komt er een rimpel op het voltage van 50 hertz. Dit zal je oog niet zo snel opvallen, maar de grijze massa bovenin wel. Dit kan dus allerlei dingen veroorzaken. Zelf mensen met epilepsie kunnen hier een aanval van krijgen.

Het kan ook nog gevaar opleveren bij draaiende machines. Dan lijkt het alsof ze stilstaan, maar dit komt door het stroboscoop effect.

Bij deze,

Martin