3 januari 2021

aluminium in het lichaam

Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

Hallo ,

Ik werk in een fabriek waar aluminium producten worden gemaakt, gezien mijn zeer slechte huidconditie, vraag ik mij af of er ergens een mogelijkheid is , om te laten doen naar eventuele aanwezigheid van aluminium in mijn lichaam !

wie kan mij hier bij helpen ??

alvast bedankt groetjes jucy 


Hoi Jucy,
Volgens de MSDS bladen, waarop de eigenschappen en gevaren van aluminium staan kan aluminium alleen huidirritaties geven, maar is het verder niet schadelijk. Dat wil in gewone mensentaal vaak zeggen dat er onvoldoende bewijs is dat aluminium(poeder/stof) aantoonbaar tot gezondheidsschade lijdt.

Er zijn echter wel mensen/signalen die het tegendeel beweren.

Lees verder . . . .

 

Aluminium wordt aangetroffen in deodorant.

Aluminium is een , het derde, meest voorkomende element in het milieu en giftig voor het lichaam. Het wordt aangetroffen in verwerkt voedsel, deodorant, drinkblikjes en pannen.

De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) doet onderzoek naar chemische vervuiling en  ouderdom… Er is een vermeende relatie tussen Alzheimer ziekte en de giftigheid van aluminium… autopsies hebben hoge concentraties van het metaal in de hersenen aangetroffen bij mensen die aan de ziekte hebben geleden.
-uit Public Health Reports, Nov-Dec 1993 v108n6p798(2)

Studies brengen Alzheimer ziekte in verband met aluminium… "Het bewijs is zo duidelijk dat een verstandig persoon al het voedsel en cosmetische bronnen van aluminium verwijdert en uitsluitend gebruik maakt van aluminium pannen indien zij een coating hebben," beveelt Gary Price Todd, MD, auteur van Nutrition, Health and Disease, aan.
-uit Natural Health, May-June 1993 v23n3p54(2)

Dr. Daniel Perl, Directeur van Neuropathologie op Mount Sinai Medical Center in New York, adviseert "…vermijdt spuitbussen en deodorant. Aluminium in spuitbussen kan gemakkelijk worden opgenomen in de hersenen via inademing door de neus."
-uit The University of California, Berkeley Wellness Letter, April 1993 v9n7p1(2)

"Aluminium-houdende deodorants zijn ontwikkeld om te worden geabsorbeerd en onderzoek toont aan dat bij regelmatig gebruik van deze producten het risico op Alzheimer met factor drie kan verhogen. (tevens)…gemeentelijk drinkwater wordt behandeld met alum (aluminium sulfate)..

tenminste 7 onderzoeken tonen aan dat mensen die drinken met hoge concentraties alum eerder Alzheimer ontwikkelen".
-uit Natural Health, May-June 1993 v23n3p54(2)
 Bron: http://home.hccnet.nl/henk.dewit/schadelijke_ingredienten.htm

Via een bedrijfsarts of huisarts zou je kunnen informeren of er onderzoeken zijn die verhoogde concentraties aluminium in je lichaan kunnen aantonen. Ik ben geen arts, maar bij mijn weten wordt aluminium vrij snel opgenomen en vastgehouden in organen. In dat geval zit je vast aan weefselonderzoek en dat is normaalgesproken nogal kostbaar en wordt alleen in speciale onderzoeksprogramma’s gedaan als onderdeel van een studie o.i.d.

***arjen***