Formula Student team Delft introduceert nieuwe elektrische raceauto

Description Nederlands: Forze VII Date 8 October 2016 Source Tinie Lam Author S.vermeijlen
Polly Translate

Het Formula Student team Delft van de Technische Universiteit Delft bouwt ieder jaar een elektrische raceauto. De DUT12, de van het twaalfde jaar, behaalde in de Guinnes World Records het record voor “Snelst accelererend elektrisch voertuig”. Het Formula Student team Delft van de Technische Universiteit Delft bouwt ieder jaar een elektrische raceauto. De DUT12, de auto van het twaalfde jaar, behaalde in de Guinnes World Records het record voor “Snelst accelererend elektrisch voertuig”. Dit jaar werkt de auto aan de DUT14, de veertiende auto. De nadruk wordt dit jaar gelegd op betere banden, krachtige aerodynamica en betrouwbare elektronica.