2 januari 2021

Photo by NASA

nl flag
en flag
fr flag
de flag
Polly Translate
Voiced by Amazon Polly

is het mogelijk om een stuwmotor te realiseren in een hermetisch afgesloten ruimte?…zodat de hele ruimte zich verplaatst

Deze is nog niet vertoond, maar hopelijk snel in de nabije toekomst. Zowaar ben ik daar zelf lange tijd over aan het denken geweest. Lees meer.
Op het ogenblik wachten we inderdaad op een vinding die ons wat makkelijker de ruimte in kan krijgen. Dat jij dit inzicht hebt is al bijzonder. De meeste zullen jou dan ook niet begrijpen betreft je vraagstelling. Je bedoelt dus een voortstuwing die niets te heeft met wrijving met de weg. Een schroef die door het draait om voort te komen. Of een straalmotor, of raket. Het is duidelijk. Iets als een anti zwaartekracht, maar dit is zelfs nog niet zonder tussenkomst van het afzetten tegen de zwaartekracht. We weten natuurlijk niet wat onder geheime onderzoeken gaande is. Maar tot nu toe geen nieuwe dingen. Of zou het zoiets kunnen worden als het onderstaande? In het klein ooit gemaakt, en leek te werken. Misschien ga ik er ooit eens mee verder.

2-9-2018

Verder ben ik er niet mee gegaan. Maar we hebben de ionen motor. Spacex heeft pas twee satellieten gelanceerd in een lage baan. Bedoeling is dat deze rechtstreeks telefoon gaan regelen. Net als satelliet telefoon, maar dan op je eigen mobiel. Verschil is dat je dan over de hele wereld telefoon hebt met . Er komen zo’n 2400 Stuks rond de . Omdat ze zo laag hangen, remmen ze ook sneller af. En om in de juiste baan en hoogte te blijven zul je ze moeten voortstuwen met iets. Brandstof meenemen, of stikstof raakt snel op. En daarom zijn deze uitgerust met ionen motor. Zo blijven ze op hoogte met de van zonnecellen. Zie hieronder de link van Teslarati:

Plaatje komt hier…